Header Ads

Hubungan cinta saya dengan Shuk Sahar sudah berakhir, kata Fara Salleh

 


Kontr0versi yang melanda Shuk Sahar dan Fara Salleh nampaknya belum berakhir, Sekejap tadi media melaporkan penyampai radio Hot FM itu digantung tugas serta merta kerana pihak pengurusan stesen radio tersebut akan membuat slasatan berkenaan apa yang viral sekarang ini.

Semalam Fara Salleh ada memuat naik ignya beberapa netizen yang meng3cam dan memaklnya kerana dikatakan mengacau kebahagiaan rumah tangga orang.

Bimbang dengan pelbagai ugv.tan diterima daripada individu tidak dikenali, wanita didakwa menjalin hubungan suIit dengan penyampai radio, Shuk Sahar iaitu Fara Salleh tampil membuat laporan polis.


Wanita berusia 28 tahun itu kesal apabila apabila isteri Shuk, Rossalennah Natassyiah Asshaferah menyebarkan maklumat peribadi seperti nombor telefon dan alamat rumahnya.



“Saya terima bermacam-macam ugvtan menerusi WhatsApp, call termasuk ada yang nak vgut nak bv.nuh… sebab tu saya terpaksa buat laporan polis. Ia berlaku selepas video saya dimuat naik di media sosial,” katanya kepada mStar Online.


Fara ditemui selepas membuat laporan di Balai Polis Mutiara Damansara di Petaling Jaya selepas ‘diser4ng’ isteri Shuk dalam kejadian awal pagi Sabtu lalu di rumahnya.


Menurut Fara, Rossalennah datang ke rumahnya kira-kira jam 2 pagi dan mend4kwa dia menyembunyikan Shuk di dalam rumah. Namun, dia enggan membenarkan Rossalennah masuk ke rumahnya atas faktor keselamatan.



“Saya dis3rang dan dipaksa buka pintu, tapi saya minta dia hubungi Jabatan Agama Islam dan polis, biar pihak berkuasa periksa rumah saya.


“Selain itu saya bagi pilihan lain iaitu dengan mengajak dia melakukan panggilan video dan saya akan buat home tour dia boleh tengok ada atau pun tidak,” katanya.



Dalam pada itu, apabila ditanya berkenaan hubungannya dengan Shuk, Fara mengakui segalanya sudah berakhir.


“Saya tak ada apa-apa hubungan dengan dia. Korang boleh cakap apa pun, judge, sebab takde dengan saya, tak hidup dengan saya. Saya cuma baca dan diam je,” katanya.

 

SUMBER  MSTAR ONLINE via rotikaya

No comments:

Powered by Blogger.