Header Ads

Saya Mengaku Memang Pernah Kenal Dia, Shuk Sahar Tampil Mohon Maaf Pada Semua

 


Berikut adalah resp0n balas ditulis Fara yang didedahkan oleh Rossalennah;


Fara antara lain berkata, dia tidak pernah mengh4lau Rossalennah, sebaliknya hanya menvtup pintu dan Rossalennah telah pulang sendiri.


Selain itu, Fara mendkwa dia tidak sembunyikan ‘manusia’ (Shuk) di dalam rumahnya.


” Semalam kau kata nak call JAlS kalau aku tak bagi kau masuk, aku persilakan kau call JAlS.


” Aku siap bagitau call p0lis sekali sebab kalau kau je maaflah ya, memang aku takkan bagi masuk, sebab rumah aku.


” Aku offer video call untuk tourtour rumah segala pelvsuk aku boleh tunjuk kalau betul aku sembunyikan manusia dalam rumah, tapi kau taknak! Kenapa??


” Aku ada soalan;


” 1- Bila masa aku h4Iau kau? Kau yang taknak balik dan nak tunggu depan rumah sampailah manusia kau cari tu keluar so then aku pun tutuplah pintu sambung tidur.


” 2- Bila masa aku dirayv sambil kau menangls? Kau berikan aku arahan sis, bukan merayv kat aku, dan ugvt untuk pec4hkan pintu rumah.


” 3- Bila masa aku cmpak kasut kat kau? Aku bagi dua-dua belah tu melalui jeriji besi.” tulis Fara.


Re4ksi warganet


Sementara itu menerusi ruangan k0men, rata-rata warganet membela Rossalennah dengan mendkwa Fara masih mahu menegakkan benang yang basah.


Apatah lagi Fara sendiri mengakui tentang kasut Shuk yang berada di dalam rumahnya.


” Dia bagi kasut shuk. Cemana pulak kasut si shuk tu ada kt rumah dia. Hahahahaha” tulis Ain.


“Saya Mengakv Pernah Kenal Dia” – Shuk Sahar


“Saya mengaku pernah kenal dia, isteri saya pun tahu. Tapi, benda itu dah selesai pun.


Saya sudah berbincang dengan isteri dan saya enggan memberikan komen mengenai perkara yang sudah lepas.


“Saya mahu move on dan fokus kepada kerjaya serta keluarga.


Apa yang penting bagi saya adalah isteri ada bersama di sisi. Saya sangat bersyukur,” katanya.


Hujung bulan lalu, beberapa pengguna laman soslal Twitter tampil membuat dakwaan mengenai sikap bruk Shuk yang dituduh bermain kayv tiga.


Dakwa pengguna yang dikenali sebagai @laudyaTaylor, wanita yang didkwa menjalinkan hubungan svlit dengan Shuk dikenali sebagai Fara Salleh.


Tambah Shuk, dia bukanlah orang yang tepat mahu menjawab semua persoalan yang dibangkltkan.


“Saya sendiri tak dapat bagi komen kerana saya tak kenal pun individu yang mengeluarkan cerita terbabit.


“Saya bukanlah orang yang tepat untuk menjawab semua persoalan.


Saya mengakui pernah mengenaliwanita yang dikaitkan itu beberapa tahun lalu tetapi semuanya telah pun selesai.


“Hubungan saya dan isteri juga baik-baik sahaja. Sebagai seorang lelaki dan suami, saya tak larl dari melakukan kes4lahan.


Saya sudah belajar dari pengal4man dan mahu mempertahankan keluarga saya sampai bila-bila,” katanya.


Tidak Mahu Terp4lit Sama, Jiran Fara Ceritakan Kejadian Sebenar


Isteri Shuk Hot FM telah memuat naik 1 tangkp perbvalan antara dia dan seorang individu.


Individu tersebut bertanyakan kepada Rossalennah pada jam berapa dia pulang.


Ia selepas datang ke rumah wanita yang dikatakan ada hubungan dengan Shuk.


Menurut perbualan itu, dikatakan jiran nampak Shuk HotFM turun dari balkoni pada pukul 3 pagi.


Dan Rossa memberitahu pada waktu itu juga dia datang.


Jiran itu memberitahu sebab kenapa Shuk turun balkoni adalah kerana powerbank terjatvh.


Tidak dapat disahihkan samada perkara ini benar benar berlaku atau pun tidak tetapi ini yang telah di screensh0t oleh Rossa, isteri Shuk Hot FM.




“Saya Mengakv Pernah Kenal Dia” – Shuk Sahar


“Saya mengaku pernah kenal dia, isteri saya pun tahu. Tapi, benda itu dah selesai pun.


Saya sudah berbincang dengan isteri dan saya enggan memberikan komen mengenai perkara yang sudah lepas.


“Saya mahu move on dan fokus kepada kerjaya serta keluarga.


Apa yang penting bagi saya adalah isteri ada bersama di sisi. Saya sangat bersyukur,” katanya.


Hujung bulan lalu, beberapa pengguna laman sosi4l Twitter tampil membuat dkwaan mengenai sikap bruk Shuk yang ditduh bermain kayv tiga.


Dakwa pengguna yang dikenali sebagai @laudyaTaylor, wanita yang didkwa menjalinkan hubungan sulit dengan Shuk dikenali sebagai Fara Salleh.


Tambah Shuk, dia bukanlah orang yang tepat mahu menjawab semua persoalan yang dibangkltkan.


“Saya sendiri tak dapat bagi komen kerana saya tak kenal pun individu yang mengeluarkan cerita terbabit.


“Saya bukanlah orang yang tepat untuk menjawab semua persoalan.


Saya mengakui pernah mengenaliwanita yang dikaitkan itu beberapa tahun lalu tetapi semuanya telah pun selesai.


“Hubungan saya dan isteri juga baik-baik sahaja. Sebagai seorang lelaki dan suami, saya tak lari dari melakukan kesalahan.


Saya sudah belajar dari pengalaman dan mahu mempertahankan keluarga saya sampai bila-bila,” katanya.









Sumber : dedah


No comments:

Powered by Blogger.