Header Ads

"B0D0HNYA AKU NI" - Janna Nick Mohon Maaf, Menyesal BerkeIahi Dengan Netizen

 


Siapa yang tak kenal dengan selebriti yang juga seorang pelakon,pengacara dan juga penyanyi ini kalau bukan Janna Nick. Seorang yang mempunyai rupa paras jelita dan sering menghiasi iklan komersial ini juga mempunyai jutaan peminat setia tanahair.


Baru-baru ini, Janna ada mengemaskini instagramnya membuat permohonan maaf secara terbuka kepada netizen terutamanya peminat setia Janna.


Dalam video tersebut dapat dilihat Janna Nick dengan penuh hiba berkata dia tidak sepatutnya berkelakuan tidak baik dengan peminat yang menyokongnya selama berada di dalam dunia hiburan.



Hai guys, so hari ini 1 Februari 2021. Kita buat video ni untuk buat permohonan maaf secara terbuka kepada semua yang tengok video ni, kepada semua yang saklt hati dengan Janna Nick. Kita minta maaf sangat-sangat sebab.. 

tak tahu lah. Kita rasa macam kita mulakan tahun 2021 ni dengan negatif. Faham tak? Gad0h dengan netizen. B0dohnya lah aku ni. Okay saya mengaku saya b0doh. Saya mengaku sayalah Ioser tu, saya tak patut pun gadoh dengan netizen.



Sebab bila drama saya keluar, bila you guys support drama tu, trendingkan drama tu and betul-betul suka. Kita rasa sedih sangat, aku ni gadoh dengan orang, gadoh dengan peminat, gadoh dengan orang yang support aku. 

At the end of the day, korang juga support. Jadi, Janna 1 – netizen 0 tu buIlshlt. I’m so sorry. I tak nak gadoh lagi. Statement pasal orang biasa dengan artis tu, betul-betul takde niat nak bezakan artis dengan orang biasa. Tapi saya mengaku salah saya. Saya nak bagitahu, artis pun orang biasa juga. Saya buat salah saya minta maaf.



Tambah Janna Nick, dia tiada niat untuk mengeluarkan kenyataan membezakan antara orang biasa dan artis. Sesungguhnya dia mengaku, artis juga orang biasa sahaja.

Berikut adalah respon dari netizen.





 Baguslah kalau Janna dah minta maaf, sesungguhnya kita takkan pernah Iari dari melakukan kesaIahan.Tiada siapa yang sempurna, tangan yang menghulur itu lebih baik dari yang menerima.. tak gitu?


SUMBER : Janna Nick via beautifulnara

No comments:

Powered by Blogger.