Header Ads

Netizen kecam Kamal Adli Poyo Nak Tiru K-Pop Pakai Sweater Tengah-Tengah Panas

 


Seperti yang kita sedia maklum, Uqasha Senrose kini selangkah untuk menjadi yang halal kepada Kamal Adli. Kamal Adli telah melamar pelakon cantik ini ketika satu majlis hiburan yang baru-baru berlangsung.


Baru-baru ini, pelakon Uqasha Senrose dilihat ada memuat naik gambar bersama Kamal Adli di Instagram. Namun, ada yang kurang senang dengan cara pemakaian Kamal.


Semuanya gara-gara tindakan pelakon itu memakai sweater atau baju sejuk ketika cuaca panas sehingga menerima komen negatif daripada netizen dan dilabel poyo.


Tidak senang melihat teman lelakinya dikecam, Uqasha dilihat tampil mempertahankan Kamal serta membldas komen netizen berkenaan. Uqasha berkata dia kasihan dengan individu berkenaan serta mengatakan jika tak suka, tidak perlu tengok perkongsiannya itu.


Berikut adalah beberapa komen dari netizen.

Nampak sgt netizen kampong ada je sweater yg sesuai utk cuaca panas cth uniqlo dry ex sweater siap ada uv cut lagi. Fabric sejuk je mmg khas utk cuaca panas mcm kita ni. Kau tu duk ceruk apa pun tak tau. Ntah2 baju kamal tu mahal lagi mcm2 teknologi ada disebalik sehelai sweater yg kau npk tu. - Fiqri Azam Fayyad

Sebenarnya sweater lah kene pakai time panas elak Sunburn, lain lah tujuan untuk berjemur, dan kalau time Sejuk pakai Shirt biasa bg suhu sejuk sampai kat badan kita. Ni senang citer ikut cara masing2 yg mana selesa. - Adi Hakimi




Terdahulu, pasangan tersebut mengesahkan bakal diijabkabulkan di sebuah pusat peranginan tanah tinggi. Bagaimanapun, masih belum mendedahkan tarikh pernikahan.

 

SUMBER  MSTAR ONLINE

No comments:

Powered by Blogger.