Header Ads

Betul ke orang cakap wanita tak boleh duduk diam bila terpandang lelaki pakai kereta Honda?

 

Penafian : Gambar yang digunakan hanyalah untuk tujuan illustrasi semata-mata

Saya nak kongsi sikit ni pasal pompuan kat luar sane tu yg suka mengedik bila tgk lelaki naik honda.Nampak simple, tapi blh buat gaaduh laki bini..especially suami org. Cerita mcm ni, ptg td masa nak beli burger tepi kedai mkn..

Husband sy trun la beli burger dan sy duk dlm kereta dgn anak. kereta parking betul2 depan kedai burger. tinted gelap la sikit. masa sy duk dlm kereta, Pastu sy perasan la, ade 2 org budak pompuan ni.. Duk bercakap sambil tgk2 husband sy dan buat muka gedik, senyum2..

“ Mentang-mentang laki aku naik kereta Honda, kau nak menggedik dah… Apasal semua perempuan kat luar sana suka sangat kat lelaki pakai HONDA???…”

NAK MENGGATAL PLAK




Maybe diorg xperasan sy ada dlm kereta. pastu sy tgk plak, husband sy kot2 melayan diorg ni,, nasib baik sy perhati kan husband sy tu, die xmelayan, duk menyembang jer dgn abg burger tu pasal PRU,, sy dgr sbb sy buka tingkap sikit.. Mungkin xbrani mengatal sbb sy ada. Hihi.. doa2 kan yer Husband sy xmcm tu..

Pastu sy perhati balik budak pompuan 2 org tu,, mcm xpuas hati sbb husband sy xlayan, pastu nampak yg budak pompuan yg sorang ni bgthu member die,, duk tunjuk2 husband sy smbil senyum nak goda mcm tu.. Pastu, sy xtahan sngt dgn kegedikan diorg tu.. Nahh sy buka lampu dlm kereta maka nampak la sy dgn anak ni dlm kereta. Terus budak pompuan tu diam…


 
PESANAN UNTUK GADIS-GADIS YANG GlLAKAN HONDA




Cuma kat sini nak pesan kat pompuan luar sane, bila tgk lelaki naik honda jer, jgn gedik mcm xda maruah.!! dan jika budak pompuan tu ade baca ni,, ni nak bgthu.. Kereta honda tu keReta aku.. aku yang bayar.,,bukan kereta husband aku.. Dan jgn angap Semua org lelaki yg bawak honda ni,, tu kereta diorang punyer… ade yg wife die punyer.. Pergi keje cari duit sndri beli honda sndri.

Jangan nak mengharap kat org lelaki pakai honda sampai xpk org tu suami org ker, tunang org ker… Bapak org ker.. dan buat lelaki pulak,, kalau da ade isteri jgn nak melayan pompuan kat luar. Diorg cuma nak duit kau jer.. ingt sikt kat isteri kat rumah tu,, yg jaga pakai minum kau sampai kau bergaya walaupun hakikat kau xda pape..jgn lupe diri.

Itu jer nak luah. Sbb xtahan dgn sikap pompuan yg suka mengedik bila tgk lelaki naik honda.. Ok da membawang.! Yg kecaam confirm geng pompuan gedik Dan lelaki suka menggatal.. terima kasih.

Sumber : facebook Via KLV

No comments:

Powered by Blogger.